topleft
topright
Veiledning og støtte


Sosionom Rolf Torodd OlafsenMedisin mot piller skal bygge opp en landsdekkende kunnskapsbase med sikte på å gi kunnskap/råd/veiledning/støtte til brukere av avhengighetsskapende medikamenter og til behandlingsapparatet.

 

I praksis betyr dette:

  • Bevisstgjøring om bruk
  • Bivirkninger
  • Nedtrapping
  • Støtte og forebygging

Vil du vite mer om Medisin mot piller,  kan du velge emne fra venstre-menyen.

 

Er det noe du lurer på?

En telefonsamtale kan være begynnelsen... Tlf: 970 77 596 eller en e-post: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

 

 

Medisin mot piller ble grunnfinansiert av kommunale og statlige midler i perioden 2005-2008.

 

Medisin mot piller må imidlertid med beklagelse informere om at vi har sett oss nødt til å legge ned driften fra 1. april 2009. Årsaken til dette ligger primært hos Helse- og Omsorgspartementet. Vår søknad om midler for å opprette det første ressurssenter med en tilfriskningsenhet i Norge ble ikke imøtekommet hos de statlige myndigheter. Vi ser på dette som en mangel på innsikt og kunnskap hos departementet og helsedirektoratet når de kan neglisjere det største skjulte helseproblemet i vårt land, skapt av det norske helsevesen. Når vil myndighetene ta dette enorme helseproblemet på alvor?

 

Medisin mot piller vet at titusenvis av mennesker i vårt land har behov for hjelp og informasjon om sin legemiddelavhengighet og bivirkningsproblematikk. Derfor har vi valgt, til tross for myndighetenes ansvarsfraskrivelse, å opprettholde tilbudet om å være tilgjengelig for informasjon på telefon og e-post.

 

 
Aktuelle rapporter og informasjonsskriv

 

 

 

sluttrapport_fp.jpg

                             
borgestad_fp.jpg
    
                                  forsidebilde.jpg   en-national-katastrofe01.jpg 

 Last ned sluttrapport

Hva kan leger gjøre? 

 

Last ned rapport

Borgestad klinikken 

   Informasjonsskriv
Medisin mot piller
 

En nasjonal katastrofe